Voor wie

Wij werken voor slachtoffers zelf en voor nabestaanden. Het maakt niet uit of u ondernemer bent of particulier, in loondienst werkt of als zelfstandige.

Aparte regels gelden voor kinderen. Zij moeten bijvoorbeeld vertegenwoordigd worden. Samen met u als ouder behandelen wij hun zaak.

Bent u ondernemer en heeft uw medewerker letselschade opgelopen? Dan kunt u het doorbetaalde loon waarschijnlijk verhalen op de aansprakelijke partij. Desgewenst kunnen wij dat verzorgen.

Ondernemers

Bij ondernemers kan bij een ongeval met letsel direct het inkomen in gevaar komen. Daarom vragen we bij elk eerste contact altijd of u werkt en zo ja, of u ondernemer bent of in loondienst werkt. Wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk om u en uw onderneming snel duidelijkheid te geven en zo in een rustiger vaarwater te brengen. Bent u bijvoorbeeld

  • Ondernemer met een eenmanszaak, BV of bent u lid van een maatschap of coƶperatie?
  • ZZP-er?
  • Freelancer?

Onderneem snel actie. Dat geeft de beste kans om de hectische situatie onder controle te brengen.

Particulieren

Bent u een particulier, dan kunt u zeker ook bij ons terecht. Een ongeluk heeft immers altijd veel gevolgen en roept ook veel vragen op. Werkt u in loondienst, dan krijgt u ook te maken met de werkgever, collega’s en arbodienst. Bij een tijdelijk contract dat niet wordt verlengd komt er contact met UWV. Voor uitzendkrachten kan het nog ingewikkelder zijn. Wij helpen u graag om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kinderen

Heeft uw kind letsel opgelopen? Dan kunt u als wettelijk vertegenwoordiger onze bijstand inroepen. Hier komt wel wat extra’s bij kijken. De regels voor (eigen) schuld wijken af. Ook kan er een bankrekening met BEM-clausule nodig zijn. Dat bespreken we op het juiste moment.