MR. C.J. VERMAASE Letselschadeadvocaat

“Gedreven, deskundig en persoonlijk”

Deze referentie beschrijft precies haar werkwijze. Caroline Vermaase is in 1993 als advocaat beëdigd. Ze werd opgeleid bij een klein kantoor met een algemene praktijk. In 2001 trad is zij in dienst van Beer Advocaten, een toonaangevend kantoor in letselschade. Zij heeft zich daar volledig in letselschadezaken gespecialiseerd.

Vanaf 2005 heeft zij een eigen praktijk opgebouwd in de maatschap van Wolf Advocaten in Haarlem. In die jaren heeft zij ook haar oude liefde arbeidsrecht weer opgepakt. Sinds mei 2015 heeft ze haar eigen kantoor in Hoofddorp. Klein en persoonlijk.

Drijfveren

“Mensen helpen als ze kwetsbaar zijn is belangrijk en dankbaar werk. De bijstand moet maatwerk zijn, rekening houdend met de specifieke wensen en situatie van de cliënt. Precies wat ik zelf ook zou willen: Gezien en begrepen worden.”

Wilt u een snelle regeling, of kiest u juist voor meer zekerheid?
Hoe u het ook wilt, ik doe dit met passie en toewijding.


“De dag van de Bijlmerramp in 1992 heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Met name het live tv-programma die avond over brandwonden heeft mij geïnspireerd om mij in te zetten voor mensen met brandwonden en voor slachtoffers van letselschade in het algemeen.”


LSA lid

Ik ben sinds 2002 lid van de LSA. Het lidmaatschap van de Vereniging van Letselschadeadvocaten LSA is voor een letselschadeadvocaat het hoogst haalbare keurmerk. Het biedt u diverse extra kwaliteitswaarborgen. Klik hier voor meer informatie.

ASP lid

Tevens ben ik lid van de Vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP). Leden van deze vereniging hebben ervoor gekozen om alleen op te treden voor slachtoffers. Hier vindt u meer informatie.