MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Werken is meer dan geld verdienen

  • Vrijwilligerswerk

Caroline Vermaase staat al 30 jaar belangeloos de Nederlandse Brandwondenstichting bij en adviseert ook mensen met brandwonden en NF / NWDI.

Ook heeft zij diverse maatschappelijke functies bekleed in het verenigingsleven en cliëntenraden.

Daarnaast ondersteunt zij maatschappelijke doelen. Momenteel draagt zij het project Vertelknuffel SamBuddy een warm hart toe. Wilt u helpen kinderen te helpen? Neem hier een kijkje op de website en overweeg een kleine donatie.

  • Gesubsidieerde rechtsbijstand

Advocaten hebben een bijzondere positie in de wet. We hebben speciale rechten en privileges. Dat schept ook verplichtingen. Ons kantoor ziet het als een maatschappelijke opdracht om ook te werken voor mensen met een kleine beurs, al dan niet op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). We vinden het belangrijk dat een ieder toegang heeft tot het recht.

  • Huisvesting

Het kantoor is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Hier wordt al vanaf de opening in 2014 zoveel mogelijk gedaan aan milieuvriendelijke maatregelen. Er zijn allerlei sensoren, bijvoorbeeld om te zorgen dat het licht en de verwarming alleen branden als het nodig is. Ook worden door de ondernemers gezamenlijk zeer veel soorten afval gescheiden ingezameld. Verhuurder Ymere neemt in dergelijke zaken altijd vlot het voortouw.


Mooie bijzonderheid is ook dat op het dak van het gebouw een aantal bijenkasten staan.

  • Flessen

Alweer enige tijd geleden liet het kantoor, in de strijd tegen plastic flesjes, mooie dubbelwandige flessen bedrukken om weg te geven. Veel beter, ook al omdat het water er lekker koud in blijft. Het logo is inmiddels geüpgraded, maar dat maakt de fles niet minder bruikbaar.