Cliëntenportaal

Via de button Inloggen kunt u naar ons veilige cliëntenportaal, kortweg portaal. Zo heeft u online toegang tot ons dossier over uw zaak. Het portaal is zo ingericht dat u ”uw zaak” gemakkelijk en nauwgezet kunt volgen. 24/7. Dat geeft u maximaal inzicht in de lopende zaak. Het portaal is ook op uw telefoon te raadplegen en te gebruiken. De laadtijd kan dan wel iets langer zijn.

Als wij iets belangrijks toevoegen aan het dossier, ontvangt u daarvan een notificatie per email. Zodra mogelijk geven wij natuurlijk een toelichting.
U kunt zelf ook stukken aan het dossier toevoegen door ze te uploaden in het portaal. Uitwisselen via het portaal is veiliger dan via de email.

Mocht u iets niet begrijpen, of problemen ondervinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar uw mutaties binnen 48 uur door te voeren.

Veiligheid

Als het portaal 15 minuten ongebruikt ”open staat” of uw schermbeveiliging is geactiveerd, zal het portaal zich automatisch sluiten. Dit vanwege privacy redenen. ”Uw zaak” is tenslotte écht alleen “uw zaak!”

Afsluiting

Is uw zaak afgewikkeld? Dan zal het dossier nog 30 dagen online door u in te zien zijn. Daarna wordt het dossier digitaal (offline) veilig gearchiveerd.